Доколку имате порака за нас, тоа можете да го направите директно со потполнување на полињата или да ни испратите електронска пошта.
Алијанса за позитивна Македонија ул. Васил Ѓоргов бб (Барака 7)
Населба Капиштец,
Општина Центар
1000 Скопје

tel: +389 (0) 2 615 9609

e-mail: kontakt@pozitivnamk.org

http://pozitivnamk.org