Носителот на листата во Изборна единица 4, Дане Јованов ги поведе своите херои во позитивен завршеток на кампањата за парламентарни избори 2014.

Posted by Алијанса за позитивна Македонија - Граѓанска Иницијатива on Saturday, April 26, 2014